Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Što drugi kažu o Prestigio proizvodima - PC Expert imenovao Prestigio fashion gurua

Studeni 23, 2007

Što drugi kažu o Prestigio proizvodima - PC Expert imenovao Prestigio fashion gurua

PC Expert objavio je članak o Prestigio USB 2.0 Leather Data Flash Driveu kojeg je zbog svojih kvaliteta i vrhunskog, inovativnog i kreativnog dizajna prozvao fashion guruom. Iako je autorica članka pohvalila njegov izuzetno praktičan dizajn, kao mali minus navela ja njegove "obične" performanse.

 "USB stickovi su danas postali toliko popularni (i jeftini) da ih se praktički može dobiti kod kestenjara ako kupite ekstra veliku vrećicu. Ono po čemu se neki od njih ističu u šumi "ključeva" je prvenstveno inovativni dizajn. Upravo je dizajn ono po čemu se Prestigiovi USB stickovi razlikuju od ostalih. Možemo reći da Prestigio opravdava slogan "The Art of Hi-Tech".

 Ako ste mislili da je samo kutijica fensi i da se unutra nalazi neki generički stik koji je samo lijepo upakiran, prevarili ste se. Tek kada smo otvorili kutijicu shvatili smo zašto se o ovim stickovima priča kao o modnom dodatku. Naime, sam stick se se nalazi u gumenom ili plastičnom kućištu već u kožnom! Kožno kućište se omata oko sticka poput kopče na npr. torbi te služi kao izuzetno dobra zaštita. Ovakvo riješenje nam se učinilo jako zgodno, između ostaloga, i zbog toga što nema opasnosti od gubitka zaštitne "kapice".

 Kada smo uzeli stick u ruke uvidjeli smo još jedan sitan detalj. Naime, na gornjoj strani kožnog kućišta nalazi se nešto što izgleda kao mali kristalić. Naravno, nije riječ o Swarovski kristalu već o ledici koja svijetli plavo kada se stick ukopča u računalo. Dimenzije Prestigio Falsh Drivea iznose 1,5 cm x 2,7 cm x 8,2 cma teži 30 grama.

Zaključak

Što reći na kraju? Testovi su pokazali da se radi o jednom "običnom" sticku koji se ne može pohvaliti posebnim performansama i nikako ga ne bi preporučili nekom profesionalom korisniku. No, s druge strane za nezahtjevne korisnike (oni su ciljano tržište za ove stickove) "kožnjak" je sasvim pristojan USB stick. Prestigio kožni disk se zaista može pohvaliti neobičnim i vrlo praktičnim dizajnom koji će zadovoljiti čak i modno najzahtjevnije korisnike. Unatoč činjenici da se na testovima nije pokazao kao izuzetno brz nama se svidio i sigurni smo da će se jedan od njih (crveni :) ) naći na ključu autorice ovih redaka. "

Kompletan članak pročitajte ovdje.

 
 Sve Prestigio USB 2.0 Leather Data Flash Drive modele možete pogledati na stranicama www.prestigio.com.hr

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.